За нас

Дълги години хората с нормална визия бяха пренебрегвани от бляскавия свят на модата, принудени да търсят различни варианти за попълване на гардероба си.

Затова ние решихме да Ви дадем възможност да се докоснете до един нов свят, изпълнен с италиански стил, шик и елегантност. С гарантираното качество "Made in Italy", може винаги да се чувствате комфортно и да бъдете неотразимо привлекателни.

Стремежът ни е да покриваме голям периметър от размери плюс, за да можем да задоволим вашите нужди, колкото и взискателни да са те. За нашият екип е удоволствие да изпълни вашите желания да Ви облече в оригинална италианска конфекция.

За да бъдем гъвкави и лесно достижими, ние направихме онлайн магазин за ваше улеснение. Той е на ваше разположение с голямо разнообразие на стока и непрекъснато обновяващ се.

За тези от вас, които предпочитат прекият контакт за да се докоснат до нещата преди да ги закупят, могат да го направят в магазина ни BIGSIZE в гр.София, София Ринг мол на Околовръстeн път 214, ниво 1-во.

Магазинът работи всеки ден от 10:00 ч. до 22:00 ч.