Колекция Over на Алберто Качари

Posted by petya 26.07.2016 0 Comment(s)

Alberto Cacciari стартира бизнеса си през 1984 година в Болония с колекция Over, като  се насочва към пренебрегваната до тогава категория клиенти, пълни дами с усет към красивото, желаещи да бъдат в крак с модните тенденции. По-късно създаваи втората си линия Keyra с насоченост към по-младите.  Дизайнерът започва да създава  прекрасни удобни облекла за дами с изкусителни форми. Не случайно конкурсът Макси Мис Италия му гласува пълно доверие години наред. С естравагантни и женствени линии, Over отговаря на всички изисквания на любителите на модни тенденции.
С размери стигащи до 64, всяка жена може да се чувства част от актуалните модни дефилета, независимо от килограмите си. Материите и конструкциите на дрехите не прикриват пищните форми, а способстват за техния показ, подсилен с много щампи, инкрустации на кристали и пайети, както и различни видове  дантела.
Мотото 'Да превърнем минусите в плюсове!' е в основата на желанието на маестро Качари да накара всяка жена да се почувства красива и желана, за което способства и ярката гама от цветове на неговите колекции.

 

На снимките колекция OVER Alberto Cacciari есен-зима 2016-17

 

Leave a Comment