Maxfort-Италиански стил и качество

Posted by petya 28.07.2016 0 Comment(s)

Maxfort - е италианска марка на мъжко облекло големи размери в динамичен и спортен младежки стил. Марката е регистрирана през 1999 г., но успехът се дължи на 80-годишеният опит в индустрията на семейство Bernagozzi-Seracchioli, които създали своята фабрика за производство и продажба на текстил и облекло в далечната 1930 година.


Идеята за създаването на подобен бранд е родена от наблюдението, че големите размери дрехи често изглеждат твърде класически или старомодни и не се отличават с особено качество. Maxfort прави стилистична революция, като за последните няколко години успя да се превърне в един от лидерите в производство и продажба на плюс размер мъжка мода в Италия, същевременно навлизайки на много чужди пазари с невероятен успех.

 

Стилът «лесни за носене», който Maxfort налага, включва използването на пълна гама от цветове, форми и материали, свързани в уникални стилистични решения и дизайн. Особено внимание се обръща на качеството на използваните материали, пространствените параметри, които се изчисляват отделно за всеки модел в характерен италиански стил, като качеството на платовете се комбинира с актуалността на цветовете и моделите, които се подновяват при всяка нова колекция на база основни модели.


Maxfort разполага с модна визия, която осигурява постоянно качество в спортно-елегантен стил в цяла гама от модни продукти. Особено внимание се обръща на цветовете и дизайна, в съответствие с актуалните модни тенденции, като същевременно те се изработват от висококачествени естествени влакна и се оцветяват по екологично чисти методи.


Италиански стил и качество на достъпни цени за размери от XL до 10XL - това е мотото на търговска стратегия на Maxfort.
 

Maxfort

Leave a Comment