Sweet Lola на Сандро Фероне

Posted by petya 21.07.2016 0 Comment(s)

Alessandro Ferrone  поставя основите на това, което е днес FERRONE Spa, непосредствено след Втората световна война, като създава и развива индустрията през всички фази на текстилния  пазар. Днес Ferrone Spa произвежда и изнася в целия свят над 2 милиона продукта всяка година, с портфейл от две марки, SANDRO FERRONE и SWEET LOLA (създадена през 2003 за размери на от М до 2XL).
Sandro Ferrone е любима марка не само в Италия, но и в световен мащаб. Философията на компанията е да е в крак с всепризнатия вкус към облеклото на италианките. Модата на Sandro Ferrone действа със зашеметяваща скорост, като въвежда понятието "живи колекции" – те се шият, разпространяват и продават мълниеносно. Горещите почитатели на марката знаят, че маестрото подновява колекцията си всяка седмица, вместо общоприетите два пъти годишно колекции, затова посещават редовно магазините Ferrone.
От погледа на креативния маестро не убягват съблазнителните форми на моделите плюс размер. Линията 'Sweet Lola', още с името си подсказва отношението на Ferrone към закръглените форми. Типичният стил,  изисканост и великолепни материи, правят моделите от тази колекция  връх в дамската конфекция с подпис " Made in Italy".
С поглед към бъдещето, на сцената е новата колекция Есен/Зима 2016-17. Напълно обновен имидж на строга и едновременно с това секси класика, се вплита с гръндж допълнения и стилизирани щампи в невероятна грация и елегантност, типипични за стилът Ferrone. И това е само началото на есенно-зимното дефиле, което ще търпи промени на всеки няколко седмици.  
Магазините 'Bigsize' ще бъдат гарант, че вие ще сте може би не единствената, но една от малкото с подобен тоалет, като редовно ще попълват колекцията 'Sweet Lola', като официален представител на линията за България.

 

На снимките новата Колекция на Sweet Lola есен-зима 2016-17.

 

Leave a Comment