Пролетни емоции с новата колекция италианска мода в големи размери

Posted by petya 10.03.2017 0 Comment(s)

Температурите се покачват, природата се разбужда за нов живот, а слънчевите лъчи все по-често ни напомнят за така бленуваното лято. Омръзнаха ти грубите зимни дрехи в скучни цветове... Време е да освежиш гардероба си и да се впуснеш в емоциите, които носи пролетта.
 

Новата колекция на Big Size вече те очаква в магазина ни. При нас ще намериш богато разнообразие от стилни тоалети в големи размери, всички до един носещи етикет "Made in Italy". Облеклата на Сандро Фероне и Алберто Качари ще те очароват със своята женственост и ще вдъхант увереност на дамите в плюс размер. Актуалните за сезон пролет/лято 2017 акценти, майсторски се вплитат в моделите на двамата дизайнери, неизневеряващи на неповторимия си италиански стил. Райето, флоралните мотиви и бродериите ще внесат така чаканото пролетно настроение, а сините нюанси ще те накарат да замечтаеш за лятната, морска почивка. Материите са нежни и ефирни, като преобладават ленът, памукът и вискозата.
 

Не сме подминали и господата. Мъжката колекция на Maxfort ще задоволи вкуса на всеки ценител на италианската мода, без значение дали предпочита по-младежки, спортно-елегантен стил или строго деловия. Дизайнерите на Maxfort са избрали естесвени материи за пролетно-лятната си колекция, а размерите им достигат до 10XL.
 


Заповядайте в Big Size, при нас, елегантността винаги е в големи размери.

 

Leave a Comment